372 555 10 450

372 555 10 450

Miks valida kasvuhoone?

Veel mõni aeg tagasi peeti kasvuhoone omanikku vanamoodsaks inimeseks. Kasvihoone pole mingi moeasi ja hetkel on just teadlik see, kes endale kasvuhoone muretseb ja ise värsket köögivilja kasvatab.

miks valida kasvuhoone

Üks peamine põhjus, miks kasvuhooneid üha rohkem ostetakse on see, et inimesed on viimase kümne aastaga saanud väga palju teadlikumaks kasvuhoone kasutamise võimalustest oma aias. „Üha rohkem inimesi teeb teadliku valiku ja hakkab ise oma perele köögivilju kasvatama,”Ka need inimesed, kes selle paarkümmend aastat tagasi oma aias likvideerisid, arvates, et ei tee kunagi enam aiatööd.
Teine põhjus on see, et tervislik toitumine on saanud maailmas ja Eestiski suureks teadlikuks eeskujuks. Kasvuhoone on investeering tervisesse!
Varasematel aastatel on olnud prioriteet kindlasti raha ja karjäär ning kui raha üle jäi, siis tervislik toitumine ja tervis. Selles suhtes on toimunud suur muutus. Tänasel päeval näeb enamik inimesi juba tugevat tervist kui suurt väärtust omaette ning on valmis sellesse investeerima nii aega kui raha.

  • Kasvuhoone pakub hindamatut võimalust, et kuidas pikendada ja soodustada taimede kasvatamise aega.
  • Tänu kasvihoonele on teie taimed alati kaitstud heitklike Eesti ilmastikutingimuste eest. Jaheda ilmaga sulgete lihtsalt ukse ja võimaldate taimedele täiuslikud kasvutingimused.
  • Kasvuhoonede võimalusi ja valikud on aga palju, nii et on väga oluline ennem selle soetamist kaaluda, et milline nendest just teie soovidele ja vajadustele vastab.
miks valida kasvuhoone
miks valida kasvuhoone
v

Tänapäeval on veel üheks põhilisemaks enda kasvataud taimede ning viljade eeliseks võimalus kasvatada neid orgaaniliselt, ilma kahjulike väetiste ja kemikaalideta.
Lisaks saab oma kasvatatud viljad toidulauale ka soodsamalt.

Alati on midagi,mida kasvuhoones hoida või kasvatada – aastaringselt!