372 555 10 450

372 555 10 450

Vitavia annab nõu: KASVATAME ISE!

Kui elate filosoofiaga „kasvatame ise“, siis on parimaks võimaluseks omada kasvuhoonet.
Oled sa huvitatud kasvatama endale aia- ja köögiviljad ise?

Kui vastus on JAH ja sa ei tea mida teha, siis järgnev informatsioon võib sulle abiks olla. Meie ekspertide nõuanded annavad vastuse, et miks teil oleks vaja kasvuhoonet ning mida ja kuidas seal kasvatada.

Ka teaduslikult on tõestatud, et aipidamisega tegelemine mõjub väga hästi inimese vaimsele ja füüsilisele tegevusele, tervendab inimese keha ja vaimu.. Mis kõige tähtsam – sa ei ole tegevusetu ja üksi!
– Kas sa vajad kasvuhoonet?
Kasvuhoonet tuleks võtta kui võimalust, et kuidas pikendada ja soodustada taimeda kasvatamise aega, võimaldades sellega nende jaoks parim mikrokliima.
Tänu kasvihoonele on teie taimed alati kaitstud heitklike Eesti ilmastikutingimuste eest. Jaheda ilmaga sulgete lihtsalt ukse ja võimaldate taimedele täiuslikud kasvutingimused.
Kasvuhoone võimaldab kasvatada taimi, mis Eesti jahedavõitu kliimaga välitingimustes üldse ei kasvaks. Samuti vajavad kasvuhoonet ka lihtsad tomatid ja kurgid, sest nad peavad olema kaitstud sademete ja suurte temperatuurimuutuste eest.
Virsikud, nektariinid, viimnamarjad, arbuus, paprika, tšilli: nad kõik vajad sooja ning kaitset, mida saab meie kliimas vaid kasvuhoones.

Tänapäeval on veel üheks põhilisemaks enda kasvataud taimede ning viljade eeliseks võimalus kasvatada neid orgaaniliselt, ilma kahjulike väetiste ja kemikaalideta.
Lisaks saab oma kasvatatud viljad toidulauale ka soodsamalt.

Alati on midagi, mida kasvuhoones hoida või kasvatada – aastaringselt!

Kasvuhoone, aiamaja
Kasvuhoone, aiapaviljon
Kasvuhoone, aiapaviljon