372 555 10 450

372 555 10 450

Suvikõrvitsa püreesupp, kreemjas ja maitsev retsept

Suvikõrvits

Suvikõrvitsal on lõõgastav toime ja hõlbustab sellest tulenevalt ka und.

Suvikõrvitsa püreesupp, kreemjas ja maitsev retsept
Kui soovite ühte eelrooga või kerget õhtusööki, proovige suvikõrvitsa püreesuppi. Suurepärane nii soojalt kui külmalt suvel kui suvikõrvitsad on aias (suvikõrvitsad ei vaja kasvamiseks kasvuhoonet) valminud ja eriti head. See roog on ka väga soodne.
Sametisust, tihedust ja aromaatsust lisavad keedetud kartulid. Lisaks serveerige seda värskete ürtidega maitsestatud röstsaia kuubikutega.
Muidugi saate seda kergema tulemuse saamiseks serveerida ka ilma röstsaiata. Hakkame kohe pihta!
ettevalmistus: 20 min
valmistamine: 30 min

valmistamine

kuidas valmistada kreemjat suvikõrvitsa püreesuppi

1. Esiteks alustage valge sibula tükeldamist ja seejärel pruunistage seda kergelt pannil koos mõne supilusikatäie õliga.

2. Teises potis keetke kartulid keevas soolaga maitsestatud vees. Soovitame need lõigata väikesteks tükkideks, nii et need küpseksid kiiresti: umbes 15 minuti pärast on need pehmed. Nõruta need ja lase jahtuda.

3. Kuumutage veidi omatehtud köögiviljapuljongit ja lõigake seejärel pestud suvikõrvits kuubikuteks. Pole vaja, et kuubikute suurus oleks eriti täpne, kuna me kavatseme kõik omavahel segada.
4. Lisa suvikõrvitsa tükid pruunistatud sibulaga pannile, kata piisavalt köögiviljapuljongiga ja maitsesta soolaga, laste köögiviljadel umbes paarkümmend minutit pehmeneda.
5. Kui suvikõrvitsad on keedetud ja puljong imendunud, lülitage kuumus välja, lisage kooritud kartulid ja vahustage hoolikalt sukelsegistiga.
6. Maitsesta ekstra neitsioliiviõli ja riivitud juustuga, seejärel kuumuta suvikõrvitsapüree veel 5 minutit, et maitsed seguneksid hästi.
7. Saiakuubikute valmistamiseks lõika sai tükkideks, pruunista rohke ekstra neitsioliivõliga pannil 5 minutit. Soovi korral puistage üle värskete aromaatsete ürtide seguga
8. Serveeri oma suvikõrvitsakreem röstitud ja vürtsitatud saiakuubikutega. Kui lähete kaugemale, saate seda ka järgmisel päeval külmana nautida. Naudi oma einet!

0 Comments

Aasta kasvuhoone

Aasta kasvuhoone

Kuulutame välja 2019 “aasta kasvuhoone” – Kasvuhoone HERA saab aastaks ka ERIHINNA…