372 555 10 450

372 555 10 450

Suvikõrvitsa omlett: pehme, maitsev ja lihtne!

Suvikõrvits

Kui tarbida suvikõrvitsat sageli, aitab vähendada veepeetust ja sellest tulenevalt tselluliiti. Sobib ka neile, kes järgivad dieeti, et kaalust alla võtta, või lihtsalt neile, kes soovivad end vormis hoida, olles vähese kalorsusega, rikkaliku vee ja kõrge toiteväärtusega.

Suvikõrvitsa omlett: pehme, maitsev ja lihtne!
Suvikõrvitsa omlett on retsept, mis ei lähe kunagi stiililt välja. See sobib suurepäraselt linnast väljasõidul valmistumiseks, lauale serveerimiseks hommiku- lõuna- või õhtusöögi ajal.
Kas teile meeldib vastupandamatu ja hõlpsasti valmistatav üksikroog? Suvikõrvitsa omlett on teie jaoks! See pehme ja maitsev roog sobib suurepäraselt, kui soovite serveerida rikkaliku maitsega roogi; pealegi sobib see igas olukorras, alates piknikust kuni kiire lõunasöögini või olulistel õhtusöökidel, kus saate seda eelroana serveerida. Läheme otse kööki ja valmistame suvikõrvitsa omleti!
ettevalmistus: 10 min
küpsetamine: 20 min

valmistamine

kuidas valmistada suvikõrvitsa omletti

1. Alustame köögiviljade töötlemisega ja vaatame, kuidas suvikõrvitsat kohe pärast nende korralikult puhastamist valmistada. Esiteks peske ja kuivatage need, seejärel lõigake need õhukesteks viiludeks.
2. Kuumutage küüslauguküünt koos neitsioliiviõliga mittenakkuval pannil – sama, mida omleti küpsetamiseks kasutate. Lisage soola ja pipart ning jätke küpsema.
3. Segage kaussi munad petersell, sool, pipar, natuke piima ja juust, lõpuks lisage suvikõrvitsa viilud ja segage hästi. Kui soovite teha kena kõrge omleti, võite tainasse lisada ka viilu piimas leotatud saia.
4. Sel hetkel määri pann võiga ja vala tainas.
5. Küpsetage omletti madalal kuumusel, nii et kuumus jõuaks keskpunkti ilma alt kõrvetamata. Küpsetamise ajal torkige omletti aeg-ajalt kahvliga.
6. Kui üks külg on küpsenud, peate omleti keerama. Selleks kasutage näiteks taldrikut, pannes selle panni peale. Pöörake pann ja pange omlett tagasi.

7. Küpseta teisel küljel uuesti 5 minutit. Kui see on valmis, laske tal taldrikul puhata ja serveerige, lõigates selle viiludeks. Maitseks saate lisada väikseid tomateid, mille olete korjanud just oma kasvuhoonest. Naudi oma einet!

0 Comments

Aasta kasvuhoone

Aasta kasvuhoone

Kuulutame välja 2019 “aasta kasvuhoone” – Kasvuhoone HERA saab aastaks ka ERIHINNA…