372 555 10 450

372 555 10 450

Pasta suvikõrvitsa ja lihavorstiga

Suvikõrvits

Kui tarbida suvikõrvitsat sageli, aitab vähendada veepeetust ja sellest tulenevalt tselluliiti. Sobib ka neile, kes järgivad dieeti, et kaalust alla võtta, või lihtsalt neile, kes soovivad end vormis hoida, olles vähese kalorsusega, rikkaliku vee ja kõrge toiteväärtusega.

Pasta suvikõrvitsa ja lihavorstiga
Vorst ja suvikõrvits on kaks väga erinevat koostisosa, kuid koos võivad need anda elu ainulaadsele maitsele! Pasta suvikõrvitsa ja vorstiga on ideaalne roog pere lõunasöögiks: sisukas ja kiiresti valmistatav, see rahuldab igaühe maitset. Vorsti tugev maitse sobib hästi suvikõrvitsa õrna maitsega ja kirsstomatite magususega, rosmariin annab aga roogile terava noodi. Oleme valinud selle rikkaliku kastme kaaslaseks farfalle, ideaalse pasta kuju, mis annab tänu oma kujule fantaasiarikka ja elava puudutuse. Kui teie aias on palju suvikõrvitsat, on nüüd õige aeg valmistada see maitsev pasta suvikõrvitsa ja vorstiga! Alati suvise variandi jaoks proovige
Maksumus: Väga vähe
ettevalmistus: 20 min
küpsetamine: 20 min

valmistamine

kuidas valmistada pastat suvikõrvitsa ja lihavorstiga

pasta_suvikõrvitsa_ja_lihavorstiga_1-3
Suvikõrvitsa ja vorstiga pasta valmistamiseks hakkige šalottsibul peeneks 1. Peske ja eemaldage mittevajalikud suvikõrvitsa otsad, seejärel lõigake need kõigepealt viiludeks ja seejärel umbes poole cm suurusteks kuubikuteks 2. Pese ka kirsstomatid ja lõika neljaks 3.
pasta_suvikõrvitsa_ja_lihavorstiga_4-6
Seejärel võtke vorst ja lõigake ümbris väikese noaga katki, seejärel eemaldage see, kergelt tõmmates 4. Haki vorst noaga 5 ja pane see kõrvale. Valage panni õli ja lisage šalottsibul 6.
pasta_suvikõrvitsa_ja_lihavorstiga_7-9
Kuumuta paar minutit ja lisa küüslaugu küüs 7 ning varem hakitud rosmariin 8 ja keeda 2-3 minutit. Lisa vorst, sega kõik läbi 9 ja keeda veel 5-6 minutit.
pasta_suvikõrvitsa_ja_lihavorstiga_10-12
Kastke valge veiniga 10 ja kui kogu alkohoolne osa on aurustunud, lisage kabatšokid 11 ja kirsstomatid 12.
pasta_suvikõrvitsa_ja_lihavorstiga_13-15
Maitsesta soola ja pipraga ning küpseta 10-15 minutit, aeg-ajalt segades 13. Samal ajal keeda pastat maitse järgi soolatud rohkes keevas vees 14. Kui kaste on küps, eemaldage küüslauk 15,
pasta_suvikõrvitsa_ja_lihavorstiga_16-18
nõruta pasta 16 ja valage see otse kastmesse koostisosade segamiseks 17.  Serveerige oma pasta suvikõrvitsa ja vorstiga 18.

säilitamine

Tarbige värskelt valmistatud pastat vorsti ja suvikõrvitsaga; alternatiivina võib seda hoida külmkapis maksimaalselt 1 päeva.

nõuanne

Asendage rosmariin teie valitud aromaatsete ürtidega … piparmünt, tüümian või majoraan! Mida valite?

0 Comments

Calabria tšillikreem

Calabria tšillikreem

Tšillipipra söömine on tervisele kasulik ja pikendab eluiga, sest see vähendab südameataki ja insuldi põhjustatud...