Rabarberi kana

Rabarber

Rabarber alandab kolesteroolisisaldust, puhastab maksa toksiinidest, tugevdab immuunsüsteemi, suurendab mõtlemisteravust ja aju töövõimet.

Rabarberi kana

Lihtne valmistada aias kevadel tärkavatest noortest rabarberitest kasvuhoone ees

valmistamine: 15 min

valmistamine

kuidas valmistada kana rabarberiga

1. Lõika kana rinnad pikkupidi, et vähendada nende paksust ja et oleks rohkem viilu.

2. Sulatage pannil või ja küpsetage kanarinna viilud külgedelt, maitsestage soola ja pipraga ning pange need kõrvale.

3. Lõika sibul viiludeks ja rabarber viiludeks. Pruunista mõlemad samal pannil, lisa suhkur, sool ja kuumuta 5 minutit.
4. Eemaldage osa köögiviljadest ja pange kõrvale, need peavad olema krõbedad.
5. Pange kana rinna viilud tagasi pannile, lisage tilk vett (või valget veini) ja keetke veel 5/6 minutit. Eemaldage kana rinna viilud ja segage ülejäänud köögiviljadega.
6. Serveeri kanarind kastmega ja raputa peale krõbedad rabarberid ja sibul.
7. Kui rabarber tundub liiga hapu, lisage kuubikuteks lõigatud kartulid, keetke 5 minutit vees ja praadige pannil koos rabarberitega, et rooga pisut mahedamaks muuta.
Sildid: kana | kanarind | Rabarber

0 Comments

Aasta kasvuhoone

Aasta kasvuhoone

Kuulutame välja 2019 “aasta kasvuhoone” – Kasvuhoone HERA saab aastaks ka ERIHINNA…