372 555 10 450

372 555 10 450

Spagetid tuunikala ja suvikõrvitsaga

Suvikõrvits

Kui tarbida suvikõrvitsat sageli, aitab vähendada veepeetust ja sellest tulenevalt tselluliiti. Sobib ka neile, kes järgivad dieeti, et kaalust alla võtta, või lihtsalt neile, kes soovivad end vormis hoida, olles vähese kalorsusega, rikkaliku vee ja kõrge toiteväärtusega.

Spagetid tuunikala ja suvikõrvitsaga
Õhtusööki päästev esimene käik, viimase hetke idee, kui külmkapp “nutab” ja sahver on pooltühi! Kiire elu viib sageli toiduvalmistamisele vähe aega pühendamiseni, kuid väheste kvaliteetsete koostisosadega saate siiski kiireid ja maitsvaid roogasid! Täna kutsume teid proovima spagette tuunikala ja suvikõrvitsaga: lihtne ja delikaatne kombinatsioon, kus on praed tuunikala õlis ja maitsvad friteeritud suvikõrvitsad! Kui kutsute sõbrad õhtusöögile, tõmmake see maitsev retsept välja: jätate nad sõnatuks!
Maksumus: Väga vähe
ettevalmistus: 15 min
küpsetamine: 10 min

valmistamine

kuidas spagette valmistada friteeritud suvikõrvitsa ja tuunikalaga

Spagetid tuunikala ja suvikõrvitsaga 1-3
Spagettide valmistamiseks tuunikala ja suvikõrvitsaga alustage suvikõrvitsa pesemisest ja kuivatamisest, seejärel lõigake ära suvikõrvitsa mittevajalikud otsad 1. Lõigake need viilutajaga õhukesteks viiludeks (võite alternatiivina kasutada nuga) 2. Seejärel soojendage õli suurel pannil või potis ja viige õli temperatuurini 170 ° C, mõõtes köögitermomeetriga. Seejärel valage paar suvikõrvitsa viilu korraga, et mitte õlitemperatuuri liiga palju langetada 3.
Spagetid tuunikala ja suvikõrvitsaga 4-6
See võtab mõne hetke ja need on kuldsed, seejärel eemaldage need sõelaga 4 otse imava paberiga vooderdatud alusele 5: ja pange need kõrvale. Samal ajal keeda spagetid rohkes soolaga maitsestatud vees 6.
Spagetid tuunikala ja suvikõrvitsaga 7-9
Kuni pasta keeb, vala oliiviõli suurele pannile 7 ja pruunista küüslauguküüs 9. Kui see on kuldne, eemaldage see. Seejärel eemaldage tuunikala konserviõlist 9: kuni saad vajaliku koguse tuunikala.
Spagetid tuunikala ja suvikõrvitsaga 10-12
Kuumuta seda tasasel tulel pannil 10 segades seda spaatliga. Vahepeal võta tšilli. Löigake pooleks see ja võtke ära sisemised seemned 11, siis lõigake see õhukesteks ribadeks 12.
Spagetid tuunikala ja suvikõrvitsaga 13-15
Lisage tuunikala 13, siis lülitage tuli välja. Sel hetkel on pasta al dente: nõruta see (jättes veidi keeduvett kõrvale) ja lisage pasta tuunikalaga pannile 14 ja lisa friteeritud kuvikõrvits ning keera kuumus mõneks hetkeks madalaks 15. Vajadusel lisa pasta segamiseks veidi kuuma pastakeedu vett.
Spagetid tuunikala ja suvikõrvitsaga 16-18
Lülitage kuumus välja, lisage eelnevalt loputatud tüümiani lehed 16, kui vajalik lisage soola 17 ja pipart. Sega koostisosad korralikult läbi. Sel hetkel on teie spagetid tuunikala ja suvikõrvitsaga valmis taldrikule serveerimiseks 18

säilitamine

See roog on maitsev värskelt soojalt, kui suvikõrvitsad on veel krõmpsud. Külmkapis asetatud õhukindlas anumas võite makaronijääke suletuna hoida maksimaalselt 1 päeva.

nõuanne

Kas soovite sellele lihtsale, kuid maitsvale eelroale lisamaitset anda? Proovige lisada kappareid või hautada punast sibulat, millele on lisatud tuunikala kastet: need muutuvad vastupandamatuks!

0 Comments