Toscana kikerherne ja lehtkapsa supp röstitud saiaga
Kikerhernes
Hoiab tasakaalus veresuhkru ja kehakaalu, aitab langetada kolesterooli taset…
Lihtne valmistada ja eriti maitsev, see supp on ka väga toitev ja pikaks ajaks kõhtu täitev veganroog!
ettevalmistus: 10 min
küpsetamine: 30 min
kokku: 40 min
valmistamine
kuidas valmistada Toscana lehtkapsa suppi kikerherneste ja röstitud saiaga
1. Lõika porgandid ja seller väikesteks kuubikuteks, siis tükelda šalottsibul peeneks. Pruunista need maitseained pannil 4 sl õlis ja lase neil koos tšillipipraga nõrgal kuumusel umbes 5-10 minutit kuivada. Siduge rosmariin salveiga ühte kimpu ja lisage need koos kikerhernestega pannile. Lase kõigel korraks maitsestuda, kata seejärel vähemalt 2 sõrme jao üle kikerherneste köögiviljapuljongi või veega ja lase keema tõusta. Keetke umbes 20 minutit.
2. Puhastage musta kapsa lehed, eemaldades keskmised ribid, lõigake need ribadeks ja lisage supile. Maitsestage soola, pipraga ja jätkake keetmist veel 10 minutit. Kui kikerherned on väga pehmed,soovi korral kallake ära liigne keeduvedelik teise nõusse ja segage seni, kuni saate püree. Lisage keeduvedelikku supile kreemja konsistentsi saamiseks.
3. Röstige kergelt saiaviilud. Eelistatud oleksid ciabatta, gruusia leib… Hõõruge neid ühelt poolt puhastatud küüslaaugu küünega. Tilgutage peale neitsi oliiviõli (oliiviõli ei tohi olla kibe ega mõru).
4. Serveeri supp koos röstitud küüslaugu saiaga. Soovi korral lisage supile tilk õli ja raputage pipart.
Sildid: kikerherned | lehtkapsas | Porgand | Rosmariin | salvei | seller | supp | taimetoit | vegan
Tuulise rõdu mõnus pelgupaik!
Järjekordne positiivne tagasiside ühelt rahulolevalt kasvuhoone omanikult.
Aasta kasvuhoone
Kuulutame välja 2019 “aasta kasvuhoone” – Kasvuhoone HERA saab aastaks ka ERIHINNA…
Kasvuhoone, mis pakub rõõmu ka südatalvel!
Järjekordne positiivne tagasiside ühelt rahulolevalt kasvuhoone omanikult.
0 Comments