Calabria tšillikreem
Tšilli
Tšillipipra söömine on tervisele kasulik ja pikendab eluiga, sest see vähendab südameataki ja insuldi põhjustatud suremuse riski.
Tšillikreem on Calabria, tüüpiline eripära, väga vürtsikas kreem, mis on valmistatud punaste tšillide, õli ja soolaga. Erakordne viis tšillit säilitada aastaringselt, sobib suurepäraselt pasta maitsestamiseks või leivale määrimiseks. Tšillikreemi kulub teie roogadele maitse andmiseks väga vähe. Meil Eestis kasvab tšilli väga edaukalt kasvuhoones.
valmistamine
kuidas valmistada Calabria tšillikreemi
1. Saite kasvuhoonest hea tšilli saagi. Mis siis sellega peale hakata? Üks variantidest on teha tšillikreem selle retsepti järgi.
2. Esmalt peske tšillikaunad jooksva vee all
3. Pärast loputamist asetage paprika puuvillasele riidele. Tupsutage neid üleliigse vee eemaldamiseks lapiga;
4. Nüüd eemaldame tšilli rohelise varre osa. Selles etapis soovitan teil kasutada plastkindaid ja kaitseprille;
5. Varre eemaldamisel kontrollige, kas ots on must,
kui see on must, tähendab et, pipar on hallitanud ja see tuleb kõrvaldada;
kui see on must, tähendab et, pipar on hallitanud ja see tuleb kõrvaldada;
6. Kui varred on kõigilt tšillidelt eemaldatud, asetage need kandikule ja laske neil 24 tundi kuivada;
7. 24 tunni pärast võtame tšillid ja segame need aeglaselt elektrisegistis.
8. Blenderda seni, kuni segu on jäme aga mitte liiga peen
9. Valage purustatud tšilli kaussi ja segage lusikaga;
10. Lisage sool purustatud tšillile ja segage väga hästi. Sool toimib tšillikreemi loodusliku säilitusainena;
11. Sega lusikaga korralikult läbi, et sool seguneks tšilliga hästi;
12. Hakake aeglaselt lisama neitsioliiviõli (umbes 300 ml) ja segage lusikaga korralikult, et segu oleks kreemjas;
13. Katke lapiga ja laske sellel 2 päeva puhata. Segage kreemi 2/3 korda päevas;
14. Kahe päeva pärast on tšillipüree palju kreemjam;
15. Lisage veel neitsioliiviõli, jätkates segamist. Õli peaks peaaegu katma tšillisegu:
16. Steriliseerige purgid:
Täida pott külma veega, aseta purkid koos kaantega ja keeda 15 minutit. Pärast seda asetage need riidele (tagurpidi) ja laske neil jahtuda;
Täida pott külma veega, aseta purkid koos kaantega ja keeda 15 minutit. Pärast seda asetage need riidele (tagurpidi) ja laske neil jahtuda;
17. Täitke purgid, soovitan neid mitte servani täita;
18. Nüüd saame lisada veel neitsioliiviõli, oodata paar tundi enne kaantega sulgemist. Selle eesmärk on veenduda, et lisame vajadusel rohkem õli;
19. Nüüd saame purgid kaantega hermeetiliselt sulgeda;
säilitamine
20. Säilitage purke mitte valguse käes, neid võib hoida kuni aasta.
Pärast avamist saab purki külmkapis hoida 5/6 päeva, soovitatav on iga kord peale toote kasutamisel vajadusel lisada õli;
Pärast avamist saab purki külmkapis hoida 5/6 päeva, soovitatav on iga kord peale toote kasutamisel vajadusel lisada õli;
Sildid: eelroog | grillvorst | hommikusöök | Pasta | Peperoncino | Tšilli | Tšillikreem | Tšillipasta
Tuulise rõdu mõnus pelgupaik!
Järjekordne positiivne tagasiside ühelt rahulolevalt kasvuhoone omanikult.
Jaga oma kasvuhoone lugu
ja saa kingituseks kastmissüsteemiga
Loo omale kasvuhoone soodusostu konto
JA SUL ON KEVADEKS IHALDATUD SOODUSHINNAGA KASVUHOONE!
Pasta suvikõrvitsa ja lihavorstiga
Kui tarbida suvikõrvitsat sageli, aitab vähendada veepeetust ja sellest tulenevalt tselluliiti. Sobib ka neile, kes...
Spagetid tuunikala ja suvikõrvitsaga
Kui tarbida suvikõrvitsat sageli, aitab vähendada veepeetust ja sellest tulenevalt tselluliiti. Sobib ka neile, kes...
Suvikõrvitsa omlett: pehme, maitsev ja lihtne!
Kui tarbida suvikõrvitsat sageli, aitab vähendada veepeetust ja sellest tulenevalt tselluliiti. Sobib ka neile, kes...
0 Comments